Goulash

De voorbereiding van goulash is anders, de wijze van bereiding van alle levensmiddelen zoals Hongaars.
Ingrediënten
1 kg rundvlees shin,
150 g uien (Als u bent, Mako White),
1,6-2 liter water,
1 kg aardappelen,
50 g gemalen rode paprika, Zout naar smaak
Bereidingswijze
Hak de ui fijn. Zet de pan. Het vlees wordt gereinigd. Snijd in 2 x 2 cm blokjes. Zet de pan. Voeg water. Dan kook ik sterk vuur. Wanneer het kookt. Voeg het zout. De helft van de paprika toe. Het schuim hem niet naar beneden! Sudderen tot het vlees gaar is. Voeg de in blokjes gesneden aardappelen. 20 minuten koken. Voeg de resterende paprika. Laat 5 minuten koken. Serveer met verse witte boer brood.
Goede eetlust!
Goulashsoep
Ingrediënten
600 gram rundvlees been of schouder
3 teentjes knoflook
Een tomaat
600 gram aardappelen
1 theelepel peper room (ook geschikt voor sambal saus)
3-4 eetlepels olie
1 ui, gehakt.
1 afgestreken eetlepel rode paprika
1 groene puntpaprika
zout
Bereidingswijze
Was het vlees en snijd ze in blokjes 1 cm. De olie bak de ui met de knoflook. Het vlees wordt toegevoegd, het verwijderen van het vuur en bak de rode paprika, roer goed. De tomaten hak de puntpaprika, voeg het vlees toe. Langzaam sudderen in een beetje water. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes hebben in het vlees is uitgestort is bijna gaar. Verdund met zoveel water als je wilt soep. Voeg de in blokjes gesneden wortelen. Handgemaakte noedels (Csipetke) werd toegevoegd. Csipetke / zie pasta / paprikasaus (sambal) gearomatiseerd erveer met vers wit brood.
Goede eetlust